X

Nelli Matula

Nelli Matula on nuori laulaja-lauluntekijä, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 platinarajan ylittäneellä hitillään Lemmikki. Matula ihastuttaa energisellä ja persoonallisella tyylillään sekä uskomattomalla lavakarismallaan. Kokonaisvaltaisen show-kokemuksen tarjoaminen on artistille sydämen asia, mikä näkyy Matulan upeissa keikkatuotannoissa.

Elokuussa 2019 julkaistu, jo platinaa striimannut debyyttialbumi Jumalatar heijastelee Nellin kokemuksia siitä, millaista on olla nuori nainen tässä yhteiskunnassa. Albumilta irrotetulla Koske-singlellään Matula rikkoi henkilökohtaisen striimausennätyksensä, kun kappale sijoittui Suomen kolmanneksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi Spotifyssa. Samalta albumilta löytyvä Helposti Särkyvää on menestynyt niin ikään hienosti ja on jo ylittänyt kultarajan. Omien kappaleidensa lisäksi Nelliä kuullaan myös mm. Robinin reilusti yli 10 miljoonaa kuuntelukertaa keränneellä Hula Hula -singlellä sekä Profeettojen platinaa striimanneella EYO-sinkulla.

Vuonna 2017 Matula valmistui Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta pääaineenaan laulu. Samana kesänä artisti oli mukana YleX:n jokavuotisessa Kesäkumikampanjassa yhtenä neljästä Kesäkumibiisin Tyynysotaa esittäjästä ja tekijästä. Syksyllä 2017 Nelli Matula osallistui tähtiartistina MTV:n Tähdet Tähdet -ohjelman neljännelle tuotantokaudelle. Lisäksi Matula on saanut Vuoden Tulokas Emma-ehdokkuuden vuonna 2017 sekä Vuoden Naissolisti ja Yleisöäänestys: Vuoden Artisti/Yhtye Emma-ehdokkuudet vuonna 2019.

Nelli Matula jatkaa keikkailua keväällä 2020 ja työstää samalla seuraavaa albumiaan.

yhteys.

Carla Ahonius
‍‍‍Manageri

Manage Me Oy
carla@manageme.fi
Tel. +358 40 7197668

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mika Sorola
Keikkamyyjä

Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi

Mari Hautamäki
PR
Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.