X

Nelli Matula

Poptähti Nelli Matula nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 platinaa striimanneella hitillään Lemmikki. Matula ihastuttaa energisellä ja persoonallisella tyylillään sekä uskomattomalla lavakarismallaan. Kokonaisvaltaisen show-kokemuksen tarjoaminen on artistille sydämen asia ja se näkyy Matulan upeissa keikkatuotannoissa.

Elokuussa 2019 julkaistu, jo platinaa striimannut debyyttialbumi Jumalatar heijastelee Nellin kokemuksia siitä, millaista on olla nuori nainen tässä yhteiskunnassa. Albumin singleistä Koske on striimannut platinaa, ja myös samalta albumilta löytyvä Helposti särkyvää lähestyy platinarajaa. Debyyttialbumin jälkeen Matula on julkaissut kappaleet Sukupuuttoon, Tikkei, Lelu, Tulevaisuuteen ja Limbo. Näistä Sukupuuttoon, Tulevaisuuteen ja Limbo ovat menestyneet hyvin radioissa, ja Lelu rikkoi Matulan henkilökohtaisen striimausennätyksen nousten Spotifyn Top 50-listalla sijalle kaksi. Matulan toinen albumi kantaa nimeä Kiltti tyttö ja se julkaistiin huhtikuussa 2022.

Nelli Matula on myös fiitannut monilla muiden artistien menestyskappaleilla. Häntä kuullaan Robinin yli 14 miljoonaa kuuntelukertaa keränneellä Hula Hula -singlellä sekä Profeettojen tuplaplatinaa striimanneella EYO-singlellä. Kesällä 2020 Matula fiittasi Lukas Leonin KATO-biisillä, missä hän esittelee uuden puolen itsestään räppäämällä.

Nelli Matula on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta pääaineenaan laulu. Hän on ollut mukana YleX:n jokavuotisessa Kesäkumi-kampanjassa yhtenä neljästä Kesäkumibiisin Tyynysotaa esittäjästä ja tekijästä. Syksyllä 2017 Nelli Matula osallistui tähtiartistina MTV:n Tähdet Tähdet -ohjelman neljännelle tuotantokaudelle. Nelli Matulalla on kolme Emma-ehdokkuutta.


yhteys.

Carla Ahonius
‍‍‍Manageri

Manage Me Oy
carla@manageme.fi
Tel. +358 40 7197668

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mikko Korpi
Keikkamyyjä

Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Mari Hautamäki
PR
Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.