X

Nelli Matula

Nelli Matula on nuori laulaja-lauluntekijä, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 platinaa striimanneella hitillään Lemmikki. Matula ihastuttaa energisellä ja persoonallisella tyylillään sekä uskomattomalla lavakarismallaan. Kokonaisvaltaisen show-kokemuksen tarjoaminen on artistille sydämen asia ja se näkyy Matulan upeissa keikkatuotannoissa.

Elokuussa 2019 julkaistu, jo platinaa striimannut debyyttialbumi Jumalatar heijastelee Nellin kokemuksia siitä, millaista on olla nuori nainen tässä yhteiskunnassa. Albumilta irrotetulla Koske-singlellään Matula rikkoi henkilökohtaisen striimausennätyksensä, kun kappale sijoittui Suomen kolmanneksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi Spotifyssa. Samalta albumilta löytyvä Helposti Särkyvää on ylittänyt kultarajan.

Matula julkaisi kesällä 2020 yhdessä Lukas Leonin kanssa singlen KATO, joka nousi heti ilmestyttyään Spotifyn Top 10 -listalle ja kappaleesta tehty musiikkivideo trendasi YouTube:ssa sijalle 5. Nelliä kuullaan myös mm. Robinin reilusti yli 10 miljoonaa kuuntelukertaa keränneellä Hula Hula -singlellä sekä Profeettojen platinaa striimanneella EYO-sinkulla.

Vuonna 2017 Matula valmistui Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta pääaineenaan laulu. Samana kesänä artisti oli mukana YleX:n jokavuotisessa Kesäkumikampanjassa yhtenä neljästä Kesäkumibiisin Tyynysotaa esittäjästä ja tekijästä. Syksyllä 2017 Nelli Matula osallistui tähtiartistina MTV:n Tähdet Tähdet -ohjelman neljännelle tuotantokaudelle. Lisäksi Matula on kerännyt monia Emma-ehdokkuuksia mm. vuonna 2017 hän oli ehdolla Vuoden Tulokas kategoriassa.

yhteys.

Carla Ahonius
‍‍‍Manageri

Manage Me Oy
carla@manageme.fi
Tel. +358 40 7197668

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mikko Korpi
Keikkamyyjä

Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Mari Hautamäki
PR
Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.