X

Nelli Matula

Poptähti Nelli Matula nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 platinaa striimanneella hitillään Lemmikki. Matula ihastuttaa energisellä ja persoonallisella tyylillään sekä uskomattomalla lavakarismallaan. Kokonaisvaltaisen show-kokemuksen tarjoaminen on artistille sydämen asia ja se näkyy hänen upeissa keikkatuotannoissa.

Elokuussa 2019 julkaistiin Matulan platinaa striimannut debyyttialbumi Jumalatar. Albumilta jäivät elämään hitit Lemmikki, Koske ja Helposti särkyvää, jotka kaikki ovat striimanneet platinaa. Matula julkaisi toisen albuminsa Kiltti tyttö huhtikuussa 2022. Albumi vietti neljä viikkoa putkeen Suomen Spotifyn kuunnelluimpana albumina. Albumin kappaleista Sukupuuttoon, Tulevaisuuteen, Lelu ja Limbo ovat striimanneet kultaa, ja Tulevaisuuteen ja Limbo ovat soineet ahkerasti radiossa. Kappale Lelu rikkoi Matulan henkilökohtaisen striimausennätyksen nousten Spotifyn Top 50-listalla sijalle kaksi. Loppuvuodesta 2023 Matula julkaisi uusimman singlensä Skorpioni.

Nelli Matula on ollut Emma-ehdokkaana kolmesti: Vuoden tulokas -ehdokkuus vuonna 2017, Vuoden Naissolisti -ehdokkuus vuonna 2019 sekä Vuoden Pop -ehdokkuus vuonna 2022.

Nelli Matula on myös fiitannut monilla muiden artistien menestyskappaleilla. Häntä kuullaan Robinin yli 15 miljoonaa kuuntelukertaa keränneellä Hula Hula -singlellä sekä Profeettojen platinaa striimanneella EYO-singlellä. Kesällä 2020 Matula fiittasi Lukas Leonin KATO-biisillä, missä hän esittelee uuden puolen itsestään räppäämällä. Matula valittiin jouluna 2022 ensimmäisenä suomalaisena artistina esittämään Disneyn joululyhärin suomenkielisen tunnuskappaleen.

Nelli Matula on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta pääaineenaan laulu. Hän on ollut mukana YleX:n jokavuotisessa Kesäkumi-kampanjassa yhtenä neljästä Kesäkumibiisin Tyynysotaa esittäjästä ja tekijästä. Syksyllä 2017 Nelli Matula osallistui tähtiartistina MTV:n Tähdet Tähdet -ohjelman neljännelle tuotantokaudelle. Nelli Matula loisti laulutaidollaan Masked Singer Suomessa syksyllä 2022, Hodari-hahmona.


yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mikko Korpi
Keikkamyyjä

Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Mari Hautamäki
PR
Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.