X

Aliisa Syrjä

Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät, mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla ja ruokakaupassa tanssitaan niin, että sipsihyllyt heiluvat. Aliisan laulut ovat kuin pieniä lyhtyjä, joiden kanssa voi kulkea elämän käännekohdissa, tai kun ympärillä pimenee ja myrskyää. On kuultu myös mietittävän, oliko elämä ensin, vai lukiko elämä vaan Aliisan tekstejä ja matki perässä.

"22 vuotta sitten synnyin taiteilijasukuun Ylöjärvelle. Heti kun opin jotenkuten kirjoittamaan, vihkoni täyttyivät runoista. Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuu oli suurin inspiraationi ja Steely Dan ehdoton suosikkini. Olen aina kirjoittanut ja ympärilläni on aina kirjoitettu. Musiikki ja taide leijui koko ajan hengitysilmassa ja ruokapöytäkeskusteluissa, mutta vaikka kannustusta olen aina saanut, meidän suvussa tai perheessä ei turhaan kehuttu. Kirsi Kunnaksella oli tapana laukoa kaikille suoria sanoja, eikä minuakaan kukaan tullut lavalle vetämään. Sinne piti itse haluta ja kavuta, ja jos musiikista haaveili ammattia, biisit oli tehtävä itse. Siitä oltiin ehdottomia. Ja minähän sitten tein, koko ajan."

Aliisa säveltää ja sanoittaa ja pitkälti myös sovittaa kappaleensa itse. Hänen ensimmäinen singlensä Tää tunne -julkaistiin Warner Musicin kautta 28.10. ja kappale nousi jo ensimmäisellä viikolla Spotifyn sijalle 19. Kappale lisättiin myös YleX:n soittolistalle.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri
Manage Me
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mikko Korpi
Keikkamyynti
Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Iira Leinonen
PR
Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.