X

Ilta

24-vuotias virtuoottinen laulaja Ilta hurmasi suomalaiset laulamalla kertosäkeen Cheekin hittikappaleessa Sillat. Nuori laulaja-lauluntekijä on julkaissut liudan omia singlejä, joista Koukkuun on striimannut kultaa. Syyskuussa 2020 Ilta julkaisi debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten. Albumilta singlenäkin julkaistu Minne mä meen on striimannut yli 2,6 miljoonaa kertaa Spotifyssa.

Valloittava Ilta keikkailee klubeilla ja konserttisaleissa niin yhdessä bändinsä kanssa kuin soolona itseään säestäen. Iltan karisma ja upea lauluääni ovat hioutuneet timanttisiksi hänen keikkailtuaan Suomen isoimmilla festareilla ja areenoilla Cheekin kanssa. Iltan legendaariset joulukonsertit ollaan myyty loppuun jo useampana vuonna.

Iltan ääni on koukuttava. Hänen tyyliinsä kuuluvat vahvat powerhouse vocalsit pianon säestämänä. Iltan musiikki uhkuu iloista elämänasennetta ja samaistuttavia sydänsuruja. Vuoden 2019 Tähdet Tähdet -kaudella Ilta hurmasi sekä tuomarit että yleisön upeilla tulkinnoillaan ja persoonallaan. Syksyllä 2020 Ilta nähtiin All Together Now -musiikkiviihdeohjelman tähtituomaristossa.

Ilta valikoitui Uuden Musiikin kilpailun 2021 finalistiksi koskettavalla kappaleella Kelle mä soitan. UMK-finaali järjestetään 20.2.2021. ja voittaja pääsee edustamaan Suomea kansainväliseen Eurovision laulukilpailuun. Ilta on myös ehdolla Iskelmän vuosiäänestyksessä vuoden naisartistiksi, Näitä hetkiä varten vuoden albumiksi sekä kappale Anteeks vuoden iskelmäbiisiksi. Ilta on ensimmäistä kertaa ehdokkaana myös vuoden 2021 Emma gaalassa kahdessa kategoriassa, vuoden iskelmä sekä vuoden yleisöäänestys.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri
Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Niina Jalonen
Keikkamyynti
Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.fi

Nora Norrlin
PR

Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.