X

Ilta

Virtuoottinen Ilta hurmasi suomalaiset laulamalla kertosäkeen Cheekin hittikappaleessa Sillat. Hänen ensimmäinen singlensä Koukkuun julkaistiin kesällä 2017, ja kappale on striimannut platinaa. Syyskuussa 2020 Ilta julkaisi debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten. Sitä ennen hän ehti jo voittaa Vuoden tulokas -palkinnon iskelmägaalassa, ja sai albumilla myös ensimmäiset Emma-ehdokkuutensa.

Ilta osallistui vuonna 2021 Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleella Kelle mä soitan sijoittuen kolmanneksi. Kappale on striimannut tuplaplatinaa ja nousi parhaimmillaan radiolistan sijalle kahdeksan ja Spotifyn Top 50-listalla sijalle 3. Iltan toinen albumi Mä oon vaan ihminen julkaistiin syyskuussa 2023 ja se striimasi ennakkoon kultaa. Kelle mä soitan -hitin lisäksi albumilta löytyvät muun muassa singlet Ei kukaan muu ja Taivas maan päällä. Toisen albumin myötä Ilta sai Vuoden Iskelmä -Emma-ehdokkuuden.

Iltan musiikki uhkuu iloista elämänasennetta ja samaistuttavia sydänsuruja. Vuoden 2019 Tähdet Tähdet -kaudella Ilta hurmasi sekä tuomarit että yleisön upeilla tulkinnoillaan ja persoonallaan. 2023 syksyllä Ilta oli yksi supersuositun Elämäni biisi -ohjelman solisteista.

Iltan ääni on koukuttava. Hänen tyyliinsä kuuluvat vahvat powerhouse vocalsit pianon säestämänä. Ilta keikkailee klubeilla, konserttisaleissa ja festareilla yhdessä bändinsä kanssa, ja hänen legendaariset joulukonsertit on myyty loppuun jo useampana vuonna.


yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri
Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mikko Korpi
Keikkamyynti
Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.fi

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.