X

Ilta

Virtuoottinen Ilta hurmasi suomalaiset laulamalla kertosäkeen Cheekin hittikappaleessa Sillat. Syyskuussa 2020 Ilta julkaisi debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten. Sitä ennen hän ehti jo voittaa Vuoden tulokas -palkinnon iskelmägaalassa, ja sai albumilla myös ensimmäiset Emma-ehdokkuutensa.

Ennen albumiaan nuori laulaja-lauluntekijä ehti julkaista liudan omia singlejä, joista Koukkuun on striimannut platinaa. Ilta osallistui vuonna 2021 Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleella Kelle mä soitan sijoittuen kolmanneksi. Kappale on striimannut platinaa ja nousi parhaimmillaan radiolistan sijalle kahdeksan ja Spotifyn Top 50-listalla sijalle 3. Albumin jälkeen Ilta on julkaissut muun muassa singlet; Ei kukaan muu, Kuka hän on ja uusimpana Jumala tai naapuri. Kappaleet Ei kukaan muu ja Kuka hän on nousivat radioiden soittolistoille asti.

Valloittava Ilta keikkailee klubeilla ja konserttisaleissa niin yhdessä bändinsä kanssa kuin soolona itseään säestäen. Iltan karisma ja upea lauluääni ovat hioutuneet timanttisiksi hänen keikkailtuaan Suomen isoimmilla festareilla ja areenoilla Cheekin kanssa. Iltan legendaariset joulukonsertit on myyty loppuun jo useampana vuonna.

Iltan ääni on koukuttava. Hänen tyyliinsä kuuluvat vahvat powerhouse vocalsit pianon säestämänä. Iltan musiikki uhkuu iloista elämänasennetta ja samaistuttavia sydänsuruja. Vuoden 2019 Tähdet Tähdet -kaudella Ilta hurmasi sekä tuomarit että yleisön upeilla tulkinnoillaan ja persoonallaan.


yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri
Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mikko Korpi
Keikkamyynti
Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.fi

Nora Norrlin
PR

Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.