X

Ilta

23-vuotias virtuoottinen laulaja Ilta hurmasi suomalaiset laulamalla kertosäkeen Cheekin hittikappaleessa Sillat. Nuori laulaja-lauluntekijä on julkaissut liudan omia singlejä, joista Koukkuun on striimannut kultaa. Syyskuussa 2020 Ilta julkaisi debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten. Albumilta singlenäkin julkaistu Minne mä meen on striimannut yli 2,4 miljoonaa kertaa Spotifyssa.

Valloittava Ilta keikkailee klubeilla ja konserttisaleissa niin yhdessä bändinsä kanssa kuin soolona itseään säestäen. Iltan karisma ja upea lauluääni ovat hioutuneet timanttisiksi hänen keikkailtuaan Suomen isoimmilla festareilla ja areenoilla Cheekin kanssa. Iltan legendaariset joulukonsertit ollaan myyty loppuun jo useampana vuonna.

Iltan ääni on koukuttava. Hänen tyyliinsä kuuluvat vahvat powerhouse vocalsit pianon säestämänä. Iltan musiikki uhkuu iloista elämänasennetta ja samaistuttavia sydänsuruja. Vuoden 2019 Tähdet Tähdet -kaudella Ilta hurmasi sekä tuomarit että yleisön upeilla tulkinnoillaan ja persoonallaan. Iltan ohjelmassa esittämät kappaleet saivat kaikista kauden kilpailijoista eniten kuunteluja Spotifyssa. Syksyllä 2020 Ilta nähdään All Together Now -musiikkiviihdeohjelman tähtituomaristossa.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri
Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 50 0010001

Niina Jalonen
Keikkamyynti
Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.fi

Essi Varila
PR

Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.fi

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.