X

M//O

Rap-duo M//O eli porilaiset räppärit Miraç Kiliçkesen ja Oskari “Osku” Multisilta ovat aina rakastaneet musiikkia ja opetelleet yhdessä musiikin tekemisen aivan alusta alkaen. Visionääriset ja superlahjakkaat Miraç ja Osku ovat lähteneet rytinällä liikenteeseen ja näyttää siltä, ettei heitä pysäytä mikään!

SPACE -debyytti-EP:nsä julkaisemisen jälkeen, M//O otti yhteyttä huippumanageri Carla Ahoniukseen, joka halusi heti kiinnittää heidät Manage Men uudelle levymerkille. M//O solmi myös managerointi- ja kustannussopimuksen Manage Men kanssa. M//O:n ensimmäinen levy-yhtiön julkaisema single 23 julkaistiin marraskuussa 2021. Se löysi tiensä monille Spotify-soittolistoille.

2022 alussa julkaistu single Macbook tarjoilee kuulijalle vauhdikasta flow’ta tiukalla biitillä. Myöhemmin samana vuonna huomiota herätti kaksikon kotikaupunki Porille omistettu inhorealistinen kappale 28330. Manage Me Recordsin julkaisutoiminta siirtyi vuoden 2023 alussa Warnerilta Sony Music Finlandille, ja M//O:n ensimmäinen Sonyn kautta julkaistu kappale Hiii ilmestyi tammikuussa 2023. Tämän jälkeen M//O on kasvattanut katalogiaan useammalla sinkulla sekä MOSHIT-nimisellä EP:llään. Rap-duon keväällä 2024 julkaisema Kuuluisat tytöt-single kipusi nopeasti Spotifyn Top50-listalle ja on jatkanut edelleentasaista nousuaan.

yhteys.

Carla Ahonius
Manageri
Manage Me Oy
carla@manageme.fi
Tel. +358 40 7197668

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.