X

M//O

Rap-duo M//O eli porilaiset räppärit Miraç Kiliçkesen ja Oskari “Osku” Multisilta ovat aina rakastaneet musiikkia ja opetelleet yhdessä musiikin tekemisen aivan alusta alkaen. Visionääriset ja superlahjakkaat Miraç ja Osku ovat lähteneet rytinällä liikenteeseen ja näyttää siltä, ettei heitä pysäytä mikään!

SPACE -debyytti-EP:nsä julkaisemisen jälkeen, M//O otti yhteyttä huippumanageri Carla Ahoniukseen, joka halusi heti kiinnittää heidät Manage Men uudelle levymerkille. M//O solmi myös managerointi- ja kustannussopimuksen Manage Men kanssa. M//O:n ensimmäinen levy-yhtiön julkaisema single 23 julkaistiin marraskuussa 2021. Se löysi tiensä monille Spotify-soittolistoille.

2022 alussa julkaistiin single Macbook, joka tarjoilee kuulijalle vauhdikasta flow’ta tiukalla biitillä ja myöhemmin samana vuonna kotikaupunki Porille omistettu inhorealistinen kappale 28330. Manage Me Recordsin julkaisutoiminta siirtyi vuoden 2023 alussa Warnerilta Sonylle, ja M//O:n ensimmäinen Sonyn kautta julkaistu kappale Hiii ilmestyi 27.1. Rap-duon viimeisin julkaisu Huppu pääs ilmestyi 17.3.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri
Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 072 3283

Alisa Sieppi
PR

Sony Music Finland
alisa.sieppi@sonymusic.com

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.