X

Tomas Grekov

Tomas Grekov on sosiaalisen median moniosaaja. 28-vuotias Tomas aloitti YouTube-videoiden tekemisen lukiosta valmistumisen jälkeen vuonna 2015. Erityisesti Tomas tunnetaan Instagramissa nuoren miehen lifestyle- sekä muotisisällöistään ja YouTubessa tutkivista aihevideoistaan.

Tomas on viimeaikoina erikoistunut podcasteihin. Hänen ensimmäinen podcastinsa Parisuhdekriisi oli Suplan kuunnelluin podcast. Toinen podcast Äijjäcast oli parhaimmillaan Spotifyn kuunnelluimmat listauksessa kolmanneksi kuunnelluin podcast Suomessa. Kolmas Tomasken podcast Ratkaistaan Ratkaisemattomia Mysteereitä oli ilmestyessään yksi Suplan kuunnelluimmista podcasteista. Uusin projekti Puurojengi nousi nopeasti alkamisen jälkeen Spotifyn kuunnelluimmaksi podcastiksi. Keväällä 2023 jatkoa saanut Puurojengi valloitti kuuntelijat myös toisella kaudella ja nousi Spotify listan kärkeen.

Tomas on valmistunut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta markkinoinnin pääaineesta maisteriksi vuonna 2021, erityismaininnalla tutkinnon oivallisesta suorittamisesta. Tomas osaa yhdistää koulutuksensa saumattomasti usean vuoden kokemukseensa sosiaalisessa mediassa ja tarjoaa ainutlaatuisen näkemyksen markkinoinnista alallaan.

Hän on lisäksi esiintynyt YLE:n vuonna 2020 Kultainen Venla -ehdokkuuden saaneessa Metsähaaste-sarjassa.

yhteys.

Nea Ritala
Manageri
Keikkamyynti ja yhteistyöt
Manage Me Oy
nea@manageme.fi
+358 44 300 1331


Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.