X

Etta

Parikymppinen Etta on suunnannäyttäjä kotimaisessa räp-skenessä. Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta julkaisi genrerajoja rikkovan debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021 vakiinnuttaen asemansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimpia kotimaisia artisteja. Etan ura lähti valtavaan nousukiitoon alkuvuodesta 2022 julkaistun Ei bändäreit -EP:n myötä, jonka hän julkaisi yhdessä laulaja-lauluntekijä Pihlajan kanssa. 

Etta on omien biisien lisäksi featannut mm. Lukas Leonin, Palefacen, Pete Parkkosen sekä STEREO:n kappaleilla. Näistä XTC - Lukas Leon feat. Etta & Cheek striimannut nelinkertaista platinaa. Spotifyssa Ettaa on kuunneltu yhteensä huikeat 62,3 miljoonaa kertaa.

Nousukiitoa seurannut Tykkäät kummiski -albumi saavutti välittömästi valtaisan suosion. Etta on myös historiallisesti ensimmäinen kotimainen naisräppäri, jonka albumi on noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen. Etan omaleimaista musiikkiuraa on huomioitu aikaisemminkin esimerkiksi Emma-ehdokkuudella, mahdollisuuksilla esiintyä Suomen suurimmilla festareilla sekä vierailuilla lukuisissa jättihiteissä. Artistina Etta on nälkäinen eikä hän pelkää unelmoida suuresti.

yhteys.

Carla Ahonius
‍‍‍Manageri

Manage Me Oy
carla@manageme.fi
Tel. +358 40 7197668

Kimmo Sundström
Keikkamyynti

Warner Music Live
kimmo.sundström@warnermusic.fi

Essi Varila
‍PR

Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.fi

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.