X

Etta

Parikymppinen Etta on suunnannäyttäjä kotimaisessa räp-skenessä ja yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia artisteja. Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta julkaisi genrerajoja rikkovan ja kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Albumi nousi suoraan virallisen albumilistan kuudenneksi ja pysyi listalla yli puoli vuotta. Albumilta jäivät elämään hitit Ämmä ja Prinsessa, joista Ämmä on striimannut platinaa.

Etan ura lähti vahvaan nousukiitoon alkuvuodesta 2022 julkaistun Ei bändäreit -EP:n myötä, jonka hän julkaisi yhdessä laulaja-lauluntekijä Pihlajan kanssa. EP:n single Bändäri nousi Spotifyin kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Nousukiitoa seurannut Tykkäät kummiski -albumi saavutti välittömästi valtaisan suosion. Albumillaan Etta teki historiaa ja nousi ensimmäisenä kotimaisena naisräppärinä Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Musiikkia Etta on vuosien aikana tehnyt mm. Pyhimyksen, Lukas Leonin, Palefacen sekä Pete Parkkosen kanssa. Vuoden 2022  YleX:n Kesäkumibiisin Rakastellaan Etta on tehnyt yhdessä Isaac Senen kanssa.

Etta on ollut ehdolla Emma-gaalassa Vuoden Rap/R&B:ksi vuosina 2019, 2021 ja 2022. Lisäksi vuonna 2022 Etta oli ehdolla vuoden artistiksi ja Tykkäät kummiski vuoden albumiksi. Nuori räppäri oli ehdolla myös YleX:n arvostetulla Läpimurto-listalla vuonna 2019 sijoittuen toiseksi ja yleisöäänestyksessä kolmanneksi.

yhteys.

Carla Ahonius
‍‍‍Manageri

Manage Me Oy
carla@manageme.fi
Tel. +358 40 7197668

Kimmo Sundström
Keikkamyynti

Warner Music Live
kimmo.sundström@warnermusic.fi

Essi Varila
‍PR

Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.fi

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.