X

Tuure Boelius

Tuure Boelius kääntää päät. Poikkeuksellinen lavakarisma ja luontainen vetovoima kuvaavat hyvin tätä nuorta artistia, joka aloitti uransa tubettajana. Tuure on totuttu näkemään kaikin puolin räiskyvänä esiintyjänä, mutta vuonna 2020 julkaistut kappaleet Hengitä, Salaisuus ja 1 näyttävät artistista myös vakavamman puolen. Tuuren tunnetuimmat kappaleet Lätkäjätkä-Ville, Eikö sua hävetä ja Vihaan rakastaa sua ovat kaikki ylittäneet kultarajan. Hengitä oli vuoden 2020 virallinen YleX Kesäkumi-kappale.

Syksyllä 2020 Tuure toimi osana All Together Now -musiikkiviihdeohjelman tähtituomaristoa sekä tähditti alkuvuodesta 2021 julkaistua Iholla-realitysarjaa. Positiivisen palautteen myötä Tuure on mukana myös Iholla-sarjan toiselle kaudella, joka alkoi tammikuussa 2022.

Tällä hetkellä Tuure työstää debyyttialbumiaan, jonka ensimmäiset sinkut Mehän vaan tanssittiin ja Pakoauto julkaistiin perjantaina 16. syyskuuta 2022. Tuure kuvailee olevansa artistina nyt itsevarmempi kuin koskaan löydettyään uuden musiikillisen suuntansa.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mika Sorola
Keikkamyyjä

Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi


Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.