X

Tuure Boelius

Tuure Boelius kääntää päät. Poikkeuksellinen lavakarisma ja luontainen vetovoima kuvaavat hyvin tätä nuorta artistia, joka aloitti uransa tubettajana. Tuure on totuttu näkemään kaikin puolin räiskyvänä esiintyjänä, mutta vuonna 2020 julkaistut kappaleet Hengitä, Salaisuus ja 1 näyttävät artistista myös vakavamman puolen. Tuuren kappaleista Lätkäjätkä-Ville on striimannut platinaa ja kappaleet Eikö sua hävetä ja Vihaan rakastaa sua ovat ylittäneet kultarajan. Hengitä oli vuoden 2020 virallinen YleX Kesäkumi-kappale.

Syksyllä 2020 Tuure toimi osana All Together Now -musiikkiviihdeohjelman tähtituomaristoa. Syksyllä 2022 Tuure yllätti katsojat tanssi- ja laulutaidoillaan Masked Singer Suomessa, Örkki hahmona. Elämäänsä Tuure on avannut kolmella viimeisimmällä Iholla-realitysarjan kaudella, keräten paljon positiivista palautetta.

Tällä hetkellä Tuure työstää debyyttialbumiaan, jonka ensimmäiset sinkut Mehän vaan tanssittiin ja Pakoauto julkaistiin 16.9.2022. Tuure kuvailee olevansa artistina nyt itsevarmempi kuin koskaan löydettyään uuden musiikillisen suuntansa. Sen todistaa Tuuren viimeisin sinkku, Toista mua, joka kohosi Spotifyssa sijalle 19, saavuttaen paikan myös radioiden soittolistoilla.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Mika Sorola
Keikkamyyjä

Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi


Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.