X

Näyttelijä Armi Toivasen Ilmaisu-workshopille jatkoa huhtikuussa 2020 Helsingissä!

Ensimmäinen workshop-päivä myytiin loppuun vuorokaudessa, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, jos haluat mukaan.

Armi Toivanen on palkittu näyttelijä, joka tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja elokuvissa. Toivanen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Putous-tv-sarjasta sekä menestyselokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto. New Yorkissa näyttelijäntyön jatko-opintoja suorittanut Toivanen järjestää Suomessa suosittuja workshopeja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Nyt toista kertaa järjestettävässä, paljon positiivista palautetta keränneessä workshopissa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä esiintymisen ja ilmaisun ammattilaisen oppeihin.

Ilmaisu-workshop sisältää teorian lisäksi ryhmässä ja itsenäisesti tehtäviä harjoituksia, joiden tavoitteena on päästä irti esiintymiseen liittyvistä harhaluuloista ja mielikuvista siitä, mitä on ”oikeanlainen” esiintyminen. Workshop on turvallinen tila oppia havainnoimaan omaa kehoasi esiintymistilanteessa sekä siten kehittämään ilmaisuasi.

Workshop sopii sinulle, joka

  1. Esiinnyt/olet esillä työssäsi/opinnoissasi
  2. Haluat kehittää vuorovaikutustaitojasi
  3. Haluat parantaa ilmaisuasi
  4. Koet paineita sosiaalisissa tilanteissa tai esiintyessäsi
  5. Haluat olla enemmän esillä/avoimempi, mutta jokin estää sinua

Ilmaisu-workshop järjestetään 16.4. klo 17–21 Helsingissä Manage Me:n toimistolla. Kurssipäivälle tulee ilmoittautua vähintään neljä osallistujaa, muuten järjestävä taho pidättää oikeuden siirtää workshopin ajankohtaa. Workshopin hinta on 250€ (sis. alv). Workshopiin osallistuvan on oltava täysi-ikäinen. Ilmoittautuminen on sitova.

Osta liput workshopiin täältä:
https://holvi.com/shop/manageme/