X

MANAGE MY PR VASTAA PROMOOTIO- JA VIESTINTÄPALVELUJEN KASVANEESEEN KYSYNTÄÄN

Manage Me:n alle perustettu Manage My PR tarjoaa viestintäpalveluja tiedotuksesta promootiostrategioihin joulukuusta 2020 lähtien.

Manage Me on saanut yrityksen perustamisesta lähtien valtavasti kyselyjä promootiopalveluista niin artisteilta kuin myös tapahtumilta ja brändeiltä. Halusimme nyt vastata tähän kasvaneeseen kysyntään”, kertoo Carla Ahonius (CEO). Manage My PR:n palveluista voit valita itsellesi sopivan erikokoisista promootiopaketeista tai pyytää tarjousta täysin omien tarpeidesi mukaan räätälöidystä promootiokokonaisuudesta. Lisätietoja promootiopakettien sisällöistä näet täältä.

Ahoniuksen sekä Tina Jukaraisen (COO) kanssa toimintaa luotsaa Manage Me:n entinen harjoittelija sekä viestinnän maisteri Katariina Kakko. ”Toivon, että kuka tahansa, joka tarvitsee apua promootiossa tai sen suunnittelussa ottaisi matalalla kynnyksellä yhteyttä. Räätälöimme palvelumme kaikille bisneksen koosta ja toimialasta riippumatta,” sanoo Kakko. Manage My PR tarjoaa julkaisu- ja tapahtumapromootiot, mediavalmennukset, monipuoliset toimialasta riippumattomat viestintäratkaisut, esimerkiksi tuotelanseerauksiin, sekä musiikki- ja viihdealan assistenttipalvelut.

Tarjontaan voi tutustua tarkemmin Manage My PR:n nettisivuilla tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Manage Me Oy on elokuussa 2017 perustettu manageri-, PR- ja konsultointipalveluita tarjoava musiikki- ja media-alan yritys.

Lisätiedot:
Katariina Kakko
katariina@managemypr.fi
+358 45 110 5022

www.managemypr.fi / @managemypr