X

Manage Men uutiskirje toukokuu

Viimeinen vuosi on ollut koko musiikkialalle todella haastava, mutta vihdoin näemme valoa tunnelin päässä. Tässä uutiskirjeessä kerromme, miltä tuleva vuosi Manage Men osalta näyttää.

Vuosi 2021 alkoi vauhdikkaasti, kun ilmoitimme uudesta aluevaltauksesta lanseerattuamme viestintä- ja promootiopalveluja tarjoavan Manage My PR:n. Viestintäpalvelujen toteuttamisesta Carla Ahoniuksen kanssa vastaa viestinnän maisteri (FM) Katariina Kakko.

Upeaääninen Ilta osallistui vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailuun sijoittuen kolmanneksi koskettavalla kappaleella Kelle mä soitan. Kappale nousi Spotifyn sijalle kolme ja sitä on striimattu yli 3 miljoonaa kertaa. Ilta on lisäksi ensimmäistä kertaa ehdolla Emma Gaalassa Vuoden iskelmä ja Yleisöäänestys -kategorioissa.

Etta työstää parhaillaan debyyttialbumiaan. Huhtikuun alussa julkaistu koskettava single Prinsessa on pysynyt Spotifyn kärkikymmenikössä julkaisustaan saakka.

Erin julkaisi huhtikuun alussa uuden singlen Niinku koko ajan. Single seuraa vuosi sitten julkaistun, melkein 6 miljoonaa striimiä keränneen, Yhtenä sunnuntaina -kappaleen jalanjälkiä. Yhtenä sunnuntaina on Erinin ensimmäinen kappale, joka yltänyt Spotifyn sijalle yksi.

Omia listaennätyksiä on viime aikoina rikkonut myös Nelli Matula, joka nousi nopeasti Spotifyn kakkossijalle tammikuussa julkaistulla singlellään Lelu. Kappaleesta julkaistiin myös minimusavideo, jonka voi katsoa täältä. Nelli toimii tänä vuonna Puman brändilähettiläänä.

Lukas Leon julkaisi helmikuussa kolmannen albuminsa Pimee, joka on tummasävyisempi kuin aikaisempi tuotanto. Levy on täynnä huikeita vierailijoita, kuten Eevil Stöö, View, Versace Henrik, Nelli Matula sekä Etta, joka fiittaa kappaleella Onks sil mitään välii.

Manage Me:ltä tutut viihdealan ammattilaiset TV:ssä ja teattereissa

Suurta suosiota nauttinut meikkitaitelija ja drag-artisti Aarni Mikkola ylsi huikeaan suoritukseen voittamalla vuoden 2020 Suurin Pudottaja -kilpailun. Seuraavaksi Aarni nähdään kilpailemassa Selviytyjät Suomen tulevalla kaudella, jota kuvataan parhaillaan Dominikaanisessa tasavallassa.

Iholla-sarjan viimeisimmällä ja tulevalla kaudella katsojia on ihastuttanut Tuure Boelius, joka on saanut paljon positiivista palautetta sarjan tiimoilta. Nelosella ja radiossa nähtävä ja kuultava Alma Hätönen juontaa toukokuussa alkavaa Paratiisihotelli-realitysarjaa.

Viime vuoden aikana rosterimme kasvoi kahdella ansioituneella viihdealan ammattilaisella - Mmiisaksella ja Pamela Tolalla. Vuoden 2020 katsotuimman kotimaisen elokuvan Teräsleidit ohjannut Pamela on parhaillaan mukana monissa eri projekteissa sekä näyttelijän että ohjaajan rooleissa. Pamela Tolan osittain ohjaama Mädät omenat (Bad Apples) nähdään Elisa Viihde Viaplayssa 9.5. alkaen. Sarjassa näyttelee myös Manage Men Ilmaisu-workshopeista tuttu Armi Toivanen.

Kesäkuun loppupuolella kauppoihin ilmestyy Miisan ihana Inspis-tuoteperhe. Inspiskalenteri by mmiisas 3 lisäksi valikoima laajenee kahdella uutuudella: Oma Inspiskirjani by mmiisas sekä Inspisplanneri by mmiisas. Valion ja Miisan yhteistyö jatkuu näyttävästi tänäkin vuonna, kun Miisa hostaa leivonta- ja kokkaussisältöjä Valion Youtube-kanavalla.

Syksyllä katseet kannattaa kohdistaa teatterilavalle, kun karismaattinen Ike tähdittää Savoy-teatteriin saapuvaa West Side Story -musikaalin uutta versiota.

Viime vuoden kohokohtiin lukeutuu ehdottomasti Jare Tiihosen ja Puhdistamon yhteinen Natural Energy Drink -kampanja, jossa kerättiin varoja Pelastakaa Lapset Ry:n toimintaan. Lopullinen lahjoitettu summa koronakriisin keskellä kärsineille lapsille ja nuorille oli huimat 75 000 euroa!

Ollaan yhteydessä sosiaalisessa mediassa (@managemefi) ja toivottavasti pian myös kasvotusten.

Valoisaa kevättä!

Lisätiedot:
Carla Ahonius (Artistit)
carla@manageme.fi
+358 40 7197668

Tina Jukarainen (Artistit)
tina@manageme.fi
+358 44 0723283

Nea Ritala (Viihde & kaupalliset yhteistyöt)
nea.manageme.fi
+358 44 3001331

manageme.fi
instagram.com/managemefi/