X

Manage Men uudet verkkokurssit nyt täällä!

Upouusi Manageriksi-verkkokurssi ja supersuosittu Artistiksi-verkkokurssi aukeavat maanantaina 9.11.2020

Manageriksi-verkkokurssi on täysin bränikkä ja ainoa laatuaan Suomessa. Verkkokurssi vastaa muun muassa kysymyksiin mikä on manageri, mitä manageri tekee, minkälainen on managerisopimus ja miten päästä alalle.


“Manageri-sanan isoin ongelma on se, ettei tiedetä mitä se oikeastaan tarkoittaa. Ihmiset usein sekoittavat managerin ja levy-yhtiön keskenään tai luulevat managerin hakevan artistille kahvia,” kertoo Ahonius. “Todellisuudessa manageri on artistin lähin yhteistyökumppani ja aina artistin puolella. Jos artistilla ei ole manageria, manageroi hän siinä tilanteessa itse itseään.”


Artistiksi-kurssilla paneudutaan muun muassa artistin promopaketin valmistukseen, eli siihen miten artisti esittelee itsensä mahdollisille yhteistyökumppaneille. Artistiksi-kurssille osallistujat saavat tilaisuuden näyttää promopakettinsa Ahoniukselle ja Jukaraiselle, jotka arvioivat paketin ja antavat siitä kirjallisen yksilöllisen palautteen.

Kolme kertaa Vuoden manageriksi palkittu Carla Ahonius konsultoi niin aloittelevia artisteja, kuin Suomen menestyneimpiäkin artisteja. Ahonius manageroi tällä hetkellä muun muassa Jare Tiihosta, Jenni Vartiaista, Eriniä, Lukas Leonia ja Ettaa sekä toimii perustamansa yrityksen Manage Men toimitusjohtajana.

Tina Jukarainen on Manage Men operatiivinen johtaja. Jukarainen valittiin vuonna 2019 Suomen neljän vaikutusvaltaisimman alle 30-vuotiaan musiikkialan ammattilaisen joukkoon. Jukarainen manageroi Suomen lupaavimpia tähtiä, kuten Iltaa, Nelli Matulaa ja Tuure Boeliusta.

Osta verkkokurssit tästä linkistä. Huomaa, että jos ostat molemmat kurssit, saat ostoksestasi 20% alennuksen. Kurssien tekeminen verkossa mahdollistaa sen, että saat pitää kurssien materiaalit itselläsi ja  voit palata niihin aina uudelleen.

Oppimisen iloa!
- Manage Me