X

Manage Me lanseeraa Puhuttaako? -puhujatapahtumakonseptin virtuaalisesti! Ensimmäisessä tapahtumassa mukana Mmiisas ja Armi Toivanen!

Manage Men ensimmäinen Puhuttaako? -tapahtuma järjestetään virtuaalisesti 9.6.2021. klo 18:00 eteenpäin.

Puhuttaako? -puhujapoolin ja -tapahtumien lanseeraamista on suunniteltu Manage Men perustamisesta lähtien ja nyt pääsemme vihdoin käynnistämään konseptin Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemana! Puhuttaako? tuo mukaansatempaavat puhujatapahtumat lähemmäksi kuluttajaa sekä tarjoaa innostavia ja ajankohtaisia puhujasisältöjä omien alojensa huippuammattilaisilta.

Ensimmäisessä virtuaalisesti järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät Suomen menestynein vaikuttaja Mmiisas sekä palkittu näyttelijä Armi Toivanen. Etänä läsnä nimeä kantavan tapahtuman juontaa ja moderoi Tommi ”TheManninen” Manninen.

New Yorkissa näyttelijäntyöntekniikkaa opiskelleen Armi Toivasen esityksessä syvennytään jännitykseen; miksi jännitämme, miten jännitys vaikuttaa meihin ja miten siitä voi vapautua. Sosiaalisen median vaikuttaja, sisällöntuottaja ja viestinnän maisteri (FM) Miisa Rotola-Pukkila (Mmiisas) kertoo puolestaan vaikuttajien ja seuraajien välisestä vuorovaikutuksesta. Puheenvuorossa pureudutaan muun muassa somevaikuttajien kiinnostavuuteen; miksi arkinen sisältö kiinnostaa ja mikä on vaikuttajan vastuu. Puhujat lähestyvät aiheitaan kokemusasiantuntijoina yhdistäen esityksiin myös tieteellistä ja teoreettista näkökulmaa.

Puheenvuorojen aikana esiintyjille on mahdollista lähettää kysymyksiä, joihin vastataan esitysten jälkeisessä Q&A-tuokiossa.

Puhuttaako? -puhujatapahtuma on suunnattu sekä kuluttajille että yrityksille. Striimilipun ja tallenteen hinta on 9,90€ (sis. alv & palvelumaksu). Tallenne on katseltavissa 23.6. saakka. Liput ovat myynnissä nyt!

Tapahtuma järjestetään suomeksi yhteistyössä Opetus- ja Kulttuuriministeriön, Tiketin ja DigiPeople Studion kanssa.

Tule mukaan inspiroitumaan ja nauttimaan kesän ajankohtaisimmasta puhujatapahtumasta!