X

Manage Me Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tina Jukarainen

Tina Jukarainen on työskennellyt musiikkialalla jo 11 vuotta ja toimii tällä hetkellä mm. Tuure Boeliuksen, Iltan ja Aliisa Syrjän managerina. Carla Ahonius jatkaa yrityksessä hallituksen puheenjohtajana ja artistimanagerina.

Suomen suurimman kotimaisiin artisteihin ja talentteihin keskittyvän managerointi- ja konsultointiyritys Manage Me Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tina Jukarainen. Jukarainen on toiminut yhtiössä liki kuuden vuoden ajan operatiivisena johtajana ja artistimanagerina. Carla Ahonius jatkaa yrityksessä hallituksen puheenjohtajana ja artistimanagerina.

Tutustuin Tinaan vuonna 2014. Kun olin perustamassa omaa yritystä 2017 tiesin alusta alkaen, että Tina tulee olemaan tulevaisuudessa yhtiön toimitusjohtaja. Kuuden vuoden aikana Tina on kasvanut ja kehittynyt valtavasti niin johtotehtävissä kuin managerina. Uskon, että Tina tuo uudessa asemassaan yhtiöön ja koko tiimiimme uutta näkemystä ja virtaa”, Manage Me:n perustaja ja omistaja Carla Ahonius kommentoi.

Tina Jukarainen on toiminut musiikialalla jo 11 vuotta. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Music Finlandilla. Managerina Jukarainen toimii mm. Nelli Matulalle, Aliisa Syrjälle ja Tuure Boeliukselle. Jukarainen on myös Suomen Managerifoorumin hallituksen puheenjohtaja.

On suuri kunnia saada alkaa johtaa tätä upeaa yritystä, jonka menestys perustuu huikeaan työyhteisöön sekä ensiluokkaiseen palveluun, jonka keskiössä on upeiden asiakkaidemme hyvinvointi ja menestys. Korona-aika on herättänyt vahvistamaan yrityksen bisnesmallia, ja lähden innolla tutkimaan uusia suuntia, joihin voimme Manage Me:n liiketoimintaa kehittää”, kommentoi Tina Jukarainen.

Vuonna 2017 perustettu Manage Me Oy on Suomen suurin kotimaisen musiikin ja talenttien managerointi– ja konsutaaltioyritys. Manage Me:n asiakkaita ovat mm. Jare Tiihonen, Jenni Vartiainen, Etta, Mmiisas ja Nelli Matula.

Lisätiedot:

Tina Jukarainen, tina@manageme.fi, 044 0723 283

Carla Ahonius, carla@manageme.fi, 040 7197 668