X
Palvelut
Management
Takaisin Palveluihin

Management

Toimintamme tavoite on yksinkertainen ja selkeä – edesauttaa asiakkaidemme mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan. Jokainen asiakassuhteemme on yksilöllinen, mutta niitä yhdistää vahva molemminpuolinen luottamus ja yhteinen visio tulevasta. Edustamme kotimaisen musiikkikentän suurimpia tähtiä ja rakennamme menestystarinoita uusille lupaaville artisteille. Manageroimme artistien lisäksi myös muita esiintyjiä meikkitaiteilijoista juontajiin.

Tarjoamme artisteille ja muille asiakkaillemme niin kokonaisvaltaisia kuin projektiluontoisiakin managerointipalveluja. Luomme yhdessä pitkäkantoisia urasuunnitelmia sekä huolehdimme niiden toteutumisesta asiakkaan edun mukaisesti. Pidämme kaikessa toiminnassamme hyvinvoinnin kärjessä, mikä on ensisijaisen tärkeää kestävän uran rakentamisessa.

Pääasia on, että asiakas voi keskittyä täysin luovaan työhön. Tämän mahdollistamiseksi etsimme yhteistyökumppanit, huolehdimme aikatauluista ja budjeteista sekä tuemme sopimusneuvotteluissa. Lisäksi hallinnoimme asiakkaamme yritystä, haemme tukia ja rahoituksia sekä tarjoamme konsultaatiota musiikki- ja viihdealan eri alueilla. Rohkaisemme asiakkaitamme kyseenalaistamaan omaa tekemistä, haastamaan itseään sekä lopulta kasvamaan kohti tavoitteita.

Management - asiakkaamme: