Scroll

Modernit PR- ja viestintäpalvelut.

Manage My PR tarjoaa matalan kynnyksen viestintäpalveluja, jotka tavoittavat sinun kannaltasi merkitykselliset avainmediat ja yleisöt. Julkaisu- ja tapahtumapromootion lisäksi tarjoamme personoitua mediavalmennusta sekä monipuolisia, toimialasta riippumattomia viestintäpalveluja sekä musiikki- ja viihdealan assistenttipalveluita.

Julkaisupromo-
paketit.

Valitse sinulle sopiva promopaketti kolmesta vaihtoehdosta tai pyydä tarjousta tästä.

01. Tiedotus

Musiikki- ja media-alan asiantuntijatiimimme luo sinun tai yrityksesi näköisen tiedotteen, jonka lähetämme laajasta verkostostamme tarkkaan valitulle joukolle.
Näytä Ehdot
 • Tiedotteesta tulevat haastattelupyynnöt välitetään asiakkaan sovittavaksi.
 • Julkaisutiedotteen laatiminen edellyttää ajantasalla olevaa lyhyttä artistiesittelyä. Luomme tarvittaessa artistibion lisämaksua vastaan (150 € + alv).
 • Mikäli julkaisu siirtyy ensimmäisen tiedotteen kirjoittamisen jälkeen vähintään viidellä viikolla, veloitamme tiedotteen päivittämisestä 130 € + alv.
 • Tiedotus on julkaisukohtainen. Mikäli julkaisu vaihtuu, tulee uudelle julkaisulle ostaa uusi paketti.
 • Hinta veloitetaan 14 päivän maksuajalla ennen tiedotteen kirjoittamista.
290€ + alv

02. Tiedotus ja kontaktointi

Tiedotuspakettiin kuuluvien palvelujen lisäksi kontaktoimme viittä eri avainmediaa tai -vaikuttajaa, jotka valitsemme julkaisun, tuotteen tai palvelusi perusteella.
Näytä Ehdot
 • Mikäli julkaisu siirtyy ensimmäisten media- ja vaikuttajakontaktointien jälkeen vähintään viidellä viikolla, jatkokontaktointien hinta on 200 € + alv.
 • Hinnasta 70% veloitetaan 14 päivän maksuajalla ennen kontaktointia ja loput 30% ennen tiedotteen lähettämistä.
 • Kontaktoinnin lisäksi hoidamme kyseisiltä medioilta mahdollisesti tulevat haastattelut.
 • Muilta medioilta tulevat haastattelupyynnöt välitämme asiakkaan sovittavaksi.
540€ + alv

03. Promootiostrategia

Kattava promopaketti sisältää kokonaisvaltaisen promootiosuunnitelman ja toteutuksen. Suunnittelupalaverissa kehitämme yhdessä tavoitteisiisi sopivan viestintästrategian.
Näytä Ehdot
 • Suunnittelupalaverissa luomme strategian ja toimenpidesuunnitelman (sisältäen somestrategian), jonka pohjalta kontaktoimme julkaisulle olennaiset mediat ja hoidamme tiedotuksen, haastattelut sekä jälkipromootion 1kk julkaisun jälkeen.
 • Mikäli julkaisu siirtyy tai muuttuu olennaisesti suunnittelupalaverin jälkeen, mutta ennen kontaktointia, veloitamme uudesta strategiasta 30% lisähinnan. Mikäli julkaisu siirtyy kontaktointien jälkeen, veloitamme strategian päivityksestä ja jatkokontaktoinneista 50% lisähinnan.
 • Hinnasta 40% veloitetaan ennen suunnittelupalaveria, 30% ennen kontaktointia ja 30% ennen julkaisua.
890€ + alv / single
1990€ + alv / albumi

04. Song Pitching

Paketti sisältää biisin pitchauksen julkaisun perusteella valikoituihin viiteen radioon sekä Spotifyhin. Me luomme esittäjästä sekä kappaleesta myös lyhyet esittelytekstit suomeksi ja englanniksi.
Näytä Ehdot
 • Hinta veloitetaan 14 päivän maksuajalla ennen kontaktointia.
590€ + alv TAI
300€ + alv
yhdistettynä toiseen pakettiin
Pitkäaikaisissa yhteistöissä, tapahtumapromootiossa sekä useamman kuin yhden singlen promootiossa, pyydä tarjous: katariina@managemypr.fi

Assistentti-
palvelut.

Tarjoamme Manage My PR:n kautta assistenttipalveluita musiikki- ja viihdealalle tunti- tai projektikohtaisesti. Jos tarvitset apua vaikka kuvausten järjestämisessä, taloushallinnon töissä tai päivittäisten hommien hallinnassa, me autamme monen vuoden monipuolisella kokemuksella!
Ota Yhteyttä

Mediavalmennus.

Mediavalmennus sopii julkisuudessa toimiville henkilöille, jotka tarvitsevat opastusta erilaisiin kohtaamisiin median kanssa. Valmennuksen (1 h) aikana tarjoamme räätälöidyt työkalut mediassa navigoimiseen. Mediavalmennuksessa käydään lisäksi läpi vinkit julkisuuden lieveilmiöiden hallitsemiseen, joka on edellytys kestävälle uralle.

Mediavalmennus sopii loistavasti esimerkiksi aloitteleville esiintyjille.
Ota Yhteyttä
500,00€ + alv
Manage My PR toimii Manage Me:n alla, joka tunnetaan Suomessa ennennäkemättömien menestystarinoiden luomisesta musiikki- ja media-alalla. Manage My PR mahdollistaa sinunkin tarinasi saamisen kuuluviin.  
Palvelumme perustuvat vahvaan kokemukseen mediasuhteista, promootiosta ja viestinnästä sekä musiikkialalla että sen ulkopuolella.

Manage My PR:n projekteissa on mukana yli 20 vuotta musiikki- ja media-alalla vaikuttanut Manage Me:n perustaja ja manageri Carla Ahonius. Urallaan promootiota muun muassa Cheekille, Jenni Vartiaiselle, Antti Tuiskulle ja Kaija Koolle tehnyt Ahonius tarjoaa lisäksi brändi- ja markkinointikonsultaatioita yrityksille.

Monen nuoren artistin, kuten Iltan, urakehitystä rakentanut ja muun muassa Tuure Boeliuksen managerina toimiva Tina Jukarainen on puolestaan hoitanut muun muassa BMG:n kansainvälisten artistien promootiota vuonna 2018.

Manage My PR:n palvelujen toteutuksesta vastaavat viestinnän maisteri Katariina Kakko (Promotion Manager) sekä Veera Merenheimo (PR Assistant). Yhdessä me pyrimme siihen, että sinun tai yrityksesi viesti ja tarina tavoittavat yleisönsä! 
Tutustu Manage My PR:n Henkilöstöön