X

KÄSIKIRJOITTAJA-OHJAAJA LAURI LAUKKANEN SOLMI MANAGERISOPIMUKSEN MANAGE MEN KANSSA!

Luovana johtajana sekä käsikirjoittaja-ohjaajana tunnettu Lauri Laukkanen solmi managerisopimuksen Manage Me Oy:n kanssa.

Luovana johtajana sekä käsikirjoittaja-ohjaajana tunnettu Lauri Laukkanen solmi managerisopimuksen Manage Me Oy:n kanssa. JVG:n virtuaalisesta vappukonsertista palkitun Laukkasen managereina aloittavat Carla Ahonius sekä Nea Ritala.

”Olen todella innoissani yhteistyön aloittamisesta Manage Men kanssa. Samalla eräänlainen ympyrä sulkeutuu, sillä lähes tasan kymmenen vuotta sitten Carla tarjosi minulle ensimmäisen ohjaustyöni, joka käytännössä starttasi koko urani visuaalisen median parissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen päässyt tekemään toinen toistaan innostavampia projekteja niin Suomessa kuin ulkomailla ja olen saanut jatkuvasti kehittää itseäni ja osaamistani. Nyt tuntuu oikealta käynnistää tämä seuraava kymmenvuotinen taipale urallani yhdessä Carlan ja Manage Men huippuosaajien kanssa” , Lauri kommentoi.

”Olen seurannut Laurin uraa yli 10 vuotta. Hänen intohimonsa, ammattitaitonsa ja vimmattu tahto kehittyä ovat aina olleet piirteitä, joita hänessä ihailen. Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä”, Manage Men perustaja Carla Ahonius kommentoi.

28-vuotias Lauri Laukkanen aloitti uransa valokuvaajana noin 10 vuotta sitten. Kansainvälisten palkintojen voitto avasi ovet myös Suomen ulkopuolelle ja Laukkanen päätyikin työskentelemään yhden maailman suurimman valokuvaussivuston kanssa luoden heille Youtube-kanavaa. Tämän pohjalta Laukkanen kirjoitti Camp Creative -kirjan (Docendo) sekä piti workshopeja Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Lauri Laukkanen on työskennellyt musiikkialan tunnetuimpien nimien kuten Cheekin ja Antti Tuiskun kanssa valokuvaajana sekä ohjaajana. Laukkasen kädenjälki näkyy myös mainoksissa, sillä hän on ohjannut suurien suomalaisten ja kansainvälisten brändien projekteja vuodesta 2015 eteenpäin.

Viimeisen vuoden aikana Lauri Laukkanen on laajentanut osaamistaan virtuaalisiin konsertteihin. JVG:n palkittu vappukonsertti noteerattiin sekä Suomessa että ulkomailla mm. The Guardianin ja Forbesin toimesta ja Laukkanen onkin päässyt tämän myötä työskentelemään kotimaisten sekä kansainvälisten huippunimien kanssa. Lauri Laukkasen haastattelu-, yhteistyö- ja muut pyynnöt tulee ohjata jatkossa Nea Ritalalle.

LAURIN NETTISIVUT
LAURIN INSTAGRAM

Lisätiedot:

Nea Ritala
nea@manageme.fi
+358 44 3001331