X
Palvelut
Publishing
Takaisin Palveluihin

Publishing

Manage Me Publishing perustettiin lokakuussa 2019 yhteistyössä HMC Publishingin kanssa. Manage Men kustannustoiminta vastaa uusien lauluntekijöiden ja tuottajien kasvavaan tarpeeseen. Meille on tärkeää myös kustannustoiminnassa päästä mukaan biisintekijöiden uralle jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja kehittää kykyjä rauhassa, osaavan tiimimme kanssa.

Suomalainen musiikkikenttä voi paremmin kuin koskaan, ja uusia lauluntekijöitä ja tuottajia tarvitaan jatkuvasti. Tähän tarpeeseen Manage Me Publishing on perustettu vastaamaan. Etsimme jatkuvasti lahjakkaita, intohimoisia sanoittajia, säveltäjiä ja tuottajia Manage Men talliin. Meille on tärkeää työskennellä asiakkaidemme eteen monipuolisesti, aina luovasta työstä brändäämiseen saakka. Jos Manage Me Publishingin toiminta kiinnostaa, alla ohjeet kuinka meihin kannattaa ottaa yhteyttä.

Promopaketista tulisi löytyä striimauslinkki musiikkiisi (esim. Dropbox, YouTube tai Soundcloud) – emme ota vastaan ladattavia tiedostoja. Liitä mukaan bio, jossa kerrot itsestäsi ja taustastasi musiikintekijänä. Kerro, oletko tehnyt kappaleesi itse vai yhteistyössä jonkun kanssa. Panosta promopakettiisi huolehtimalla, että musiikki on laadukasta. Äänittämiseen löydät välineet myös esimerkiksi kirjastoista.

PUBLISHING MANAGER

Tina Jukarainen
tina@manageme.fi