X

Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen on media-alan ammattilainen, joka tunnetaan lämminhenkisenä haastattelijana, hulvattomana hauskuuttajana ja samaistuttavana ihmisenä ihmiselle. Tuija on syntynyt Iisalmessa ja asunut siellä lukion loppuun saakka. Iisalmesta Tuija siirtyi lopulta Kuopion kautta Helsinkiin. Valmistuttuaan Helsingin yliopistosta Filosofian maisteriksi Tuija aloitti työt radiossa NRJ-kanavan iltapäiväohjelmassa, josta myöhemmin siirtyi juontamaan saman kanavan aamuohjelmaa. Tuijan menestys konkretisoitui vuonna 2012, kun hänet valittiin Radio Gaalassa vuoden radiojuontajaksi.

Sittemmin Tuija on tehnyt todella monipuolisesti mediaan, viestintään, someen ja puhumiseen liittyviä projekteja sekä televisiota. Näistä mainittakoon muun muassa MTV3:n Kesäterassi-keskusteluohjelma, viihdeohjelma Kenen Kotona ja tietenkin Tanssii Tähtien Kanssa. Keväällä 2020 Tuija juonsi uuden Siipan Saappaissa -ohjelman, jossa pariskunnat vaihtavat rooleja tutustuakseen toistensa arjen haasteisiin.

Radio on kuitenkin edelleen Tuijan intohimo. Hän on tehnyt Yle Puheelle laadukasta haastatteluohjelmaa jo vuodesta 2016, jossa todella päästään kotimaisten tähtien pinnan alle. Lämminhenkisessä ohjelmassa on kohdattu ihmisiä aina Cheekistä Tarja Haloseen ja Aira Samuliniin. Tänäkin kesänä Tuijan eteen istahtaa joukko mielenkiintoisia vieraita.

yhteys.

Nea Ritala
Keikkamyynti ja Yhteistyöt

Manage Me Oy
nea@manageme.fi
Tel. +358 44 300 1331

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.