X

Pamela Tola

Pamela Tola on palkittu elokuvaohjaaja ja näyttelijä, joka tunnetaan lukuisista rooleistaan elokuvissa ja televisiossa. Tola nousi suuren yleisön tietoisuuteen Dome Karukosken ohjaamasta Tyttö sinä olet tähti -elokuvasta (2005), josta hän sai ensimmäisen Jussi-ehdokkuutensa.

Läpimurron ohjaajana Tola teki vuonna 2020. Tolan toinen kokoillan elokuva, rajoja rikkova Teräsleidit sai European Film Awards -ehdokkuuden parhaasta komediasta ja oli vuoden katsotuin kotimainen elokuva.

Tola on yksi Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, hänet tunnetaan lukuisista rooleistaan elokuvissa ja sarjoissa, kuten Napapiirin sankarit (2010) ja Kolmistaan (2018). Tola on saanut yhteensä kolme Jussi-ehdokkuutta elokuvista Tyttö sinä olet tähti (2005), Härmä (2012) ja Kaksi tarinaa rakkaudesta (2012).

Pamela Tola on kiertänyt kymmenen vuotta ympäri Suomea pitämässä luentoja muun muassa omiin unelmiin ja itseensä uskomisesta sekä pitänyt erilaisia workshopeja liittyen esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin.

Tolan ensimmäinen itse ohjaama TV-sarja Mädät omenat ilmestyi vuonna 2021. Yhteistyö Manage Me:n kanssa alkoi kesäkuussa 2020.

yhteys.

Nea Ritala
Management
Keikkamyynti ja Yhteistyöt

Manage Me Oy
nea@manageme.fi
Tel. +358 44 300 1331

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.