X

Ike

Iken musiikki on sekoitus modernia R’n’B:ta ja poppia. Laulajan elämässä on tapahtunut paljon, ja kokemukset ovat kasvattaneet häntä sekä ihmisenä että artistina. Sielukas laulaja purkaa tuntojaan lauluihin ja haluaa, että kuulijat kokevat hänen kappaleidensa olevan totta myös omassa elämässään.

Julkaistuaan ensimmäiset singlensä Kaikki Sanat, Dirty ja Jonkun Ex Rähinä Recordsin kautta, Ike piti pari vuotta taukoa musiikin julkaisemisesta, mutta istui lähes päivittäin studiolla hiomassa omaa soundiaan ja tekemässä juuri sellaista musiikkia, mitä on aina halunnut julkaista. Tämän työn tuloksena julkaistiin vuoden 2019 lopussa kappale Edelleen Mun.

Vuonna 2020 Ike julkaisi kolme singleä: Haarniska, Puolet minusta ja Muista kuka oot feat. Yeboyah. Omien kappaleidensa lisäksi Ike on fiitannut muun muassa Uniikin Naiseni Mun, Prinssi Jusufin Prinssille morsian sekä Adi L Haslan Uhka Vai Mahdollisuus -kappaleilla. Keväällä 2021 Ike julkaisi Muistoja- EP:n. Iken tuorein julkaisu on Mishan, cocabonan ja Jesse Markinin kanssa tehty yhteistyösingle Brave, joka julkaistiin loppuvuodesta 2021.

Ike muistetaan myös The Voice of Finlandista, jossa hän kilpaili menestyksekkäästi Elastisen joukkueessa. Revanssi nähtiin vuonna 2021, kun Ike päätyi Elastisen joukkueeseen myös The Voice All Stars -ohjelmassa. Siinä esitetyt kappaleet Tivolit (BEHM cover) ja Mercy (Shawn Mendes cover) löytyvät myös Spotifysta.

yhteys.

Tina Jukarainen
Manageri

Manage Me Oy
tina@manageme.fi
Tel. +358 44 0723283

Esa Nikkilä
Keikkamyyjä

All Day
esa@allday.fi

Ninni Wetterstrand
PR
Playground Music
ninni@playgroundmusic.com​

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.