X

Armi Toivanen

Armi Toivanen on palkittu näyttelijä, joka tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja elokuvissa. Toivanen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Putous -viihdesarjasta sekä menestyselokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto. New Yorkissa näyttelijäntyön tekniikkaa opiskellut rakastettu näyttelijä Armi Toivanen järjestää Suomessa suosittuja workshopeja ja konsultaatioita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Toivasen suuren suosion saaneet Ilmaisu-workshopit jatkuvat vuoden 2021 aikana, pysythän kuulolla!

Ilmaisu-workshop sopii töissään esiintyville sekä kaikille niille, jotka haluavat kehittää ilmaisuaan ja vuorovaikutustaitojaan työelämässä tai arjessa. Armi luo workshopeissa turvallisen ilmapiirin, jossa heittäytyminen ja oppiminen on hauskaa ja vapauttavaa.

llmaisu-workshop sisältää teorian lisäksi monipuolisia harjoituksia, joita tehdään ryhmässä sekä itsenäisesti. Harjoitusten tavoitteena on havainnoida ja muuttaa oman kehon totuttua tapaa toimia esiintymistilanteissa sekä päästää irti esiintymiseen liittyvistä harhaluuloista ja paineista. Usein vapaan ilmaisun esteenä on vääristyneet mielikuvat siitä, mitä on ”oikeanlainen” esiintyminen, näistä mielikuvista harjoitellaan irrottautumaan.

yhteys.

Nea Ritala
Management
Keikkamyynti ja Yhteistyöt
Manage Me Oy
nea@manageme.fi
Tel. +358 44 3001 331

Takaisin Asiakkaisiin

Muut asiakkaat.