Consulting

By |

We have a ton of industry specific knowledge and knowhow especially in the fields of music, entertainment, media and marketing. We are excited about any and every chance to use our knowledge to benefit others. Therefore, we offer domestic and international media companies, brands and any likeminded communities guidance and consulting for their next big project. Give us a call and we’ll see what we can do for you!

Speakers’ Hub

By |

Tiedote // 27.3.2018

MANAGE ME LANSEERAA PUHUJIIN
KESKITTYVÄN SPEAKERS’ HUBIN

– Speakers’ Hubin tavoitteena on tuoda puhujasisällöt helpommin myös kuluttajien saataville.

 

Kotimaisia artisteja edustava Manage Me Oy laajentaa toimintaansa viihde- ja puhujaliiketoimintaan. Speakers’ Hub edustaa tunnettuja juontajia, valmentajia ja puhujia.

Speakers’ Hubin ensimmäiset asiakkaat ovat valmentaja, kirjailija ja media-ammattilainen Anna Perho, juontaja ja toimittaja Tuija Pehkonen sekä mediapersoona Jussi Heikelä.

Manage Me:n perustaja, toimitusjohtaja ja muun muassa Cheekin ja Jenni Vartiaisen manageri Carla Ahonius kertoo, että uuden aluevaltauksen tavoitteena on tuoda Suomeen uudenlaista kulttuuria ja lähestymistapaa puhujasisältöihin liittyen.

”Suomessa suurin osa puhuja- ja valmennustapahtumista on suunnattu yrityksille. Me haluamme tuoda puhujakeikat jokaisen kuluttajan saataville ja auttaa rohkeita esiintyjiä ja puhujia valloittamaan yleisöjä ympäri Suomea”, Ahonius kertoo.

Manage Me:ssä Speakers’ Hubin toiminnasta vastaa Atte Huopainen. Speakers’ Hub keskittyy tavanomaisen myynnin lisäksi asiakkaiden kokonaisvaltaisempaan edustukseen ja uusien puhujasisältöjen ja -konseptien kehittämiseen.

”Tavoitteemme on olla Suomen laadukkain ja monipuolisin yhteistyökumppani kunnianhimoisille esiintyjille ja puhujille. Suurempia yleisöjä tavoittavan puhujakulttuurin kasvattaminen Suomessa on meille uusi ja mielenkiintoinen haaste, johon tartumme innolla. Haluamme yleisötapahtumien ja -luentojen lisäksi tarjota yrityksille, brändeille ja muille yhteisöille räätälöityjä ja innostavia puhujasisältöjä”, Huopainen tiivistää.

 

Lisätiedot:
Atte Huopainen
atte@manageme.fi
Tel. +358 504902520

Management

By |

We represent the most promising upcoming artists as well as the biggest superstars in Finland. All of our management operations aim towards a single goal: providing the best possible environment for talents to realize their dreams.

Each of our client relationship is unique, but they are all built on trust and a common vision for the future. We oversee the intrests of our clients at all phases of their careers and provide our artists complete freedom to focus on creative work.