Speakers’ Hub

Tiedote // 27.3.2018

MANAGE ME LANSEERAA PUHUJIIN
KESKITTYVÄN SPEAKERS’ HUBIN

– Speakers’ Hubin tavoitteena on tuoda puhujasisällöt helpommin myös kuluttajien saataville.

 

Kotimaisia artisteja edustava Manage Me Oy laajentaa toimintaansa viihde- ja puhujaliiketoimintaan. Speakers’ Hub edustaa tunnettuja juontajia, valmentajia ja puhujia.

Speakers’ Hubin ensimmäiset asiakkaat ovat valmentaja, kirjailija ja media-ammattilainen Anna Perho, juontaja ja toimittaja Tuija Pehkonen sekä mediapersoona Jussi Heikelä.

Manage Me:n perustaja, toimitusjohtaja ja muun muassa Cheekin ja Jenni Vartiaisen manageri Carla Ahonius kertoo, että uuden aluevaltauksen tavoitteena on tuoda Suomeen uudenlaista kulttuuria ja lähestymistapaa puhujasisältöihin liittyen.

”Suomessa suurin osa puhuja- ja valmennustapahtumista on suunnattu yrityksille. Me haluamme tuoda puhujakeikat jokaisen kuluttajan saataville ja auttaa rohkeita esiintyjiä ja puhujia valloittamaan yleisöjä ympäri Suomea”, Ahonius kertoo.

Manage Me:ssä Speakers’ Hubin toiminnasta vastaa Atte Huopainen. Speakers’ Hub keskittyy tavanomaisen myynnin lisäksi asiakkaiden kokonaisvaltaisempaan edustukseen ja uusien puhujasisältöjen ja -konseptien kehittämiseen.

”Tavoitteemme on olla Suomen laadukkain ja monipuolisin yhteistyökumppani kunnianhimoisille esiintyjille ja puhujille. Suurempia yleisöjä tavoittavan puhujakulttuurin kasvattaminen Suomessa on meille uusi ja mielenkiintoinen haaste, johon tartumme innolla. Haluamme yleisötapahtumien ja -luentojen lisäksi tarjota yrityksille, brändeille ja muille yhteisöille räätälöityjä ja innostavia puhujasisältöjä”, Huopainen tiivistää.

 

Lisätiedot:
Atte Huopainen
atte@manageme.fi
Tel. +358 504902520

Categories: